Artiesten

MV Sound verhuurt professioneel licht- en geluidsapparatuur. MV Sound specialiseert zich vooral in het aanbieden van totaalpakketten met licht en geluid inclusief bediening voor onder andere tape-artiesten, drive-in shows en bedrijfspresentaties.  Bent u artiest en heeft u geen geluid en wilt u een vast geluidsbedrijf neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Daarbij staat service, kwaliteit en een goede prijs voorop.

Tommy Lips

Biografie Tommy Lips

Tommy Lips, de feestzanger/entertainer afkomstig uit Breda, is al lang geen onbekende meer in het partycircuit ! Met zijn debuut single “Rotzooi” wist hij ’n paar jaar geleden , in één keer als artiest landelijke naamsbekendheid te krijgen. Alle feest Dj’s en radiostations draaide zijn single en aanvragen voor optredens bleven niet uit!

 

Na het succes van zijn eerste single, ging Tommy samen met zijn platenmaatschappij, VNC Produkties, verder met het produceren van de opvolgende single’s: ‘’Hart in Brand’’, ‘’Alleen met jou’’, ‘’Jij bent het mooiste’’ en ‘’Hé kom Eloise’’. Ook de reacties op deze single’s waren erg goed, gezien het hoge feestgehalte in de diverse producties. Over airplay op de verschillende radiostations en TV-opnames voor diverse muziekprogramma’s had hij dan ook niet te klagen, en zijn bekendheid groeide.

 

Tot op de dag van vandaag is Tommy wekelijks te zien op verschillende evenementen, in diverse kroegen en feesttenten. Hier zorgt hij voor 100% feestgarantie en gegarandeerd entertainment.

April 2016 komt de singel ‘’Zing nog ‘n liedje’’uit, welke is geschreven door Carlo Rijsdijk (Helemaal Hollands) en geproduceerd door Laurens van Wessel in Studio’69 te Zegge. Deze single belooft naast een feestplaat ook een echte meezinger te worden.

 

Kortom, geen feest als Tommy Lips niet is geweest!

 

Prijs: op aanvraag


Dubbel feest

De heren Stephan en Dave vormen samen het knotsgekke feest duo "Dubbel Feest".


In 2017 scoorde zij een dikke hit met Bier voor onderweg of ook wel Bvo'tje genoemd. Hiermee werden ze 5de bij de carnavalskrakerverkiezing op Puur NL. Hierdoor heeft Dubbel Feest verschillende optredens heeft gedaan voor o.a. Omroep brabant Fijnfisjeniecafe en Baronie TV. In 2018 maakte ze de hit ‘Gas erop’ en wat een gas heeft is dat nummer!


Wilt u dat de kranten spontaan veranderen in confetti? Of wilt u echt héél de zaal in een polonaise?

Dubbel Feest zorgt ervoor dat ook bij U heel de tent uit zijn plaat gaat!

 

Prijs: op aanvraag


Erwin Akkermans

Erwin Akkermans is geboren op 16 november 1983 te Breda.

 

 Erwin Akkermans, een zanger uit hart en nieren. In 2008 kreeg hij zijn eerste singels (‘Vanaf de eerste dag’ en  ‘Waar is je hart gebleven’). Daarna bleef het even stil, tot op het moment dat hij samen met zijn vriendin een kleintje kreeg. Hij pakte de muziek weer op met het nummer: ‘Laat het gaan’ in 2011. In 2013 bracht hij nog twee mooie nummers uit: ‘ik zou het willen schreeuwen van de toren’ en ‘Hier in het café’. Zijn laatste uitgebrachte singel was het mooie lied ‘Zonder jou’.

 

Erwin Akkermans is top artiest voor ieder feest. Van feestnummer tot André Hazes, niets is voor hem te gek. 

Zijn uit spraak is ook:

"Het levenslied zingen en het levenslied voelen en dat gevoel KUNNEN overbrengen.. Dat is waar ik voor sta..... En dat is wat ik met liefde al 10 jaar presenteer.. Dankbaar om muzikaal te kunnen en mogen zijn ..."

 

Conclusie: Erwin is de kers op de taart voor uw feest!

 

Prijs: op aanvraag


Duo ZUS

De Meidengroep ZUS maakt er altijd een feestje van !

ZUS verrast en vermaakt met een mix van hun eigen nummers en echte meidengroep nummers , zelfs van K 3 , maar dan zo feestelijk dat jong en oud mee staat te zingen ,en afsluitend met hun "Brabant Medley " waar landelijk bekende brabantse klassiekers voorbij komen !

ZUS was onder andere te zien op ZAPP Live , Het Mega piratenfestijn , Omroep brabant en vele grote landelijke podia , waaronder de Radio NL zomertoer !.

Geschikt voor jong en oud !

www.zusinfo.nl

 

Prijs: op aanvraagOok diverse andere artiesten kunt u boeken via MV Sound:

Zou u meer informatie willen hebben over deze artiesten, dan horen wij het graag. Staat de artiest die u graag wilt hebben er niet bij? Misschien kunnen we die voor u wel regelen!

U kunt hieronder het formulier invullen:

Informatie aanvraag

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.