Artiesten

MV Sound verhuurt professioneel licht- en geluidsapparatuur. MV Sound specialiseert zich vooral in het aanbieden van totaalpakketten met licht en geluid inclusief bediening voor onder andere tape-artiesten, drive-in shows en bedrijfspresentaties.  Bent u artiest en heeft u geen geluid en wilt u een vast geluidsbedrijf neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Daarbij staat service, kwaliteit en een goede prijs voorop.

Tommy Lips

Biografie Tommy Lips

Tommy Lips, de feestzanger/entertainer afkomstig uit Breda, is al lang geen onbekende meer in het partycircuit ! Met zijn debuut single “Rotzooi” wist hij ’n paar jaar geleden , in één keer als artiest landelijke naamsbekendheid te krijgen. Alle feest Dj’s en radiostations draaide zijn single en aanvragen voor optredens bleven niet uit!

 

Na het succes van zijn eerste single, ging Tommy samen met zijn platenmaatschappij, VNC Produkties, verder met het produceren van de opvolgende single’s: ‘’Hart in Brand’’, ‘’Alleen met jou’’, ‘’Jij bent het mooiste’’ en ‘’Hé kom Eloise’’. Ook de reacties op deze single’s waren erg goed, gezien het hoge feestgehalte in de diverse producties. Over airplay op de verschillende radiostations en TV-opnames voor diverse muziekprogramma’s had hij dan ook niet te klagen, en zijn bekendheid groeide.

 

Tot op de dag van vandaag is Tommy wekelijks te zien op verschillende evenementen, in diverse kroegen en feesttenten. Hier zorgt hij voor 100% feestgarantie en gegarandeerd entertainment.

April 2016 komt de singel ‘’Zing nog ‘n liedje’’uit, welke is geschreven door Carlo Rijsdijk (Helemaal Hollands) en geproduceerd door Laurens van Wessel in Studio’69 te Zegge. Deze single belooft naast een feestplaat ook een echte meezinger te worden.

 

Kortom, geen feest als Tommy Lips niet is geweest!

 

Prijs: op aanvraagKevin Nuijten

Genre:


  • Levenslied
  • Party / Apresski 
  • Uptempo
  • Carnaval


Deze ras echte Brabander, geboren en getogen in Breda is een waar Feestbeest!


Het fijne van het reportoire van Kevin is dat je hiermee vele kanten uit kunt. Of je nu op zoek bent naar een NL-talige zanger in het echte Levenslied, of gewoon op zoek bent naar een echte Feestzanger die het dak eraf knalt met Party hits ? Dan ben je bij Kevin op het juiste adres. Deze jongeman heeft diverse Talentenjachten gewonnen waaronder o.a. Breda in Concert, Bergen op Zoom NL, Mega Hollands en als klap op de vuurpijl uitgeroepen tot Super talent bij Hits NL(2018). Van kleine kroegen tot aan de grotere podia's, het is voor deze heerlijke allround zanger met zijn warme aangename stem al lang geen onbekend terrein meer! Zijn laatste single " Liever Niets " is in samenwerking met Frank Verkooyen uitgelopen op een geweldige kroegplaat die menig feestbeest de polonaise mee laat hobbelen. Dan maar geen glitter en poen, want ik voel me rijk als ik ’t niet meer met jou hoef te doen’, is de rode draad van deze op-en-top meezinger welke verschijnt via Nationale Artiesten Parade. “Op naar een kroegenhitje!”, zo verklaart Kevin Nuijten! Door het boeken van deze entertainer krijg je absoluut geen spijt en is het woord FEEST gegarandeerd!

 

Prijs: op aanvraagDavid van Oosterhout

Informatie volgt binnenkort.

 

Prijs: op aanvraagErwin Akkermans

Erwin Akkermans is geboren op 16 november 1983 te Breda.

 

 Erwin Akkermans, een zanger uit hart en nieren. In 2008 kreeg hij zijn eerste singels (‘Vanaf de eerste dag’ en  ‘Waar is je hart gebleven’). Daarna bleef het even stil, tot op het moment dat hij samen met zijn vriendin een kleintje kreeg. Hij pakte de muziek weer op met het nummer: ‘Laat het gaan’ in 2011. In 2013 bracht hij nog twee mooie nummers uit: ‘ik zou het willen schreeuwen van de toren’ en ‘Hier in het café’. Zijn laatste uitgebrachte singel was het mooie lied ‘Zonder jou’.

 

Erwin Akkermans is top artiest voor ieder feest. Van feestnummer tot André Hazes, niets is voor hem te gek. 

Zijn uit spraak is ook:

"Het levenslied zingen en het levenslied voelen en dat gevoel KUNNEN overbrengen.. Dat is waar ik voor sta..... En dat is wat ik met liefde al 10 jaar presenteer.. Dankbaar om muzikaal te kunnen en mogen zijn ..."

 

Conclusie: Erwin is de kers op de taart voor uw feest!

 

Prijs: op aanvraag
     Ook diverse andere artiesten kunt u boeken via MV Sound:

Zou u meer informatie willen hebben over deze artiesten, dan horen wij het graag. Staat de artiest die u graag wilt hebben er niet bij? Misschien kunnen we die voor u wel regelen!

U kunt hieronder het formulier invullen:

Informatie aanvraag

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.